Koga

Koga Zuid

FAQ

CONTACT

Jana Van Hijfte

Ik ben Jana Van Hijfte, geboren op 19 oktober 2000 en wonend te Sleidinge.

In het middelbaar studeerde ik af aan College Onze Lieve Vrouw Ten Doorn in de richting ASO Humane Wetenschappen. Ik koos hierna om verder te studeren aan de UGent binnen de richting psychologische wetenschappen met als doel kinderpsycholoog te worden. Ondanks ik veel kennis heb opgedaan besloot ik na 2,5 te stoppen aangezien ik mezelf niet zie werken binnen dit beroepsveld.

Ik volgde hierna de opleiding kinderbegeleider baby’s en peuters op Syntra Volwassenonderwijs. Al snel werd duidelijk dat het zorgen voor kinderen mij voldoening geeft.

Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van het KOGA team en kom met plezier werken ! Het mooiste aan deze job vind ik dat je kinderen elke dag kan ondersteunen in hun groei. Dit maakt mij gelukkig!