Koga

Koga Zuid

FAQ

CONTACT

Laure De Craemer

Ik ben Laure De Craemer, geboren op 5 december in het jaar 2000 en wonend in Lembeke.

In het secundair onderwijs studeerde ik af in de richting Sociale Technische Wetenschappen aan College Ten Doorn in Eeklo. Daarna koos ik voor het hoger onderwijs waar ik de opleiding Pedagogie van het Jonge Kind volgde en afstudeerde in juni 2022. Ik koos met veel enthousiasme voor deze opleiding omdat ik een heel grote passie heb voor kinderen.

In mijn tweede jaar liep ik stage bij KOGA. Gedurende verschillende zomervakanties deed ik hier ook vakantiejob. En nu ben ik zelf lid van het KOGA-team!

Met mijn groot hart voor kinderen sta ik dagelijks klaar met plezier en een lach. De leefwereld, de ontwikkeling, het pedagogische, het spel en zoveel meer zijn voor mij de meest boeiende, leerrijke en uitdagende kenmerken van mijn job waar ik veel voldoening uithaal.