Koga

Koga Zuid

FAQ

CONTACT

Shannon Van De Walle

Mijn naam is Shannon, geboren op13 augustus 1996 .
Ik ben mama van een enthousiaste dochter geboren in 2019.

Ik heb als opleiding paardrijden en verzorgen gestudeerd te Torhout.
Ik ben in KOGA terecht gekomen via via: door mijn paardjes die op de KOGA weide mochten grazen af en toe, op de opendeur begeleidde ik de paardenritjes, ik gaf enkele kinderen les in het paardrijden…. Ik leerde zo het team kennen. Door gesprekken met hen begon ik na te denken over wat ik nog wilde in het leven.

Zo koos ik om een volledig andere weg in te slaan.
Ik ben gestart met de opleiding kinderzorg via CVO. Ik ga zowel voor de voor als naschoolse opleiding.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich goed voelen in hun omgeving en probeer hier dan ook mijn steentje in bij te dragen.