Koga

Koga Zuid

FAQ

CONTACT

Stephanie Bulté

Mijn naam is Stephanie. Ik groeide op in een gezin van 4 kinderen als oudste. Aangezien m’n ouders de oprichters zijn van KOGA, groeide ik er grotendeels in op.
Dit zorgde ervoor dat ik van mijn ouders al heel snel meekreeg hoe je gepaste zorg kon geven aan (kleine) kinderen en ik de visie ondertussen zeer goed ken.

Ondertussen ben ik zelf mama van twee dochters Aster(°2014) en Oone (°2018) en getrouwd met Niels Verghote, ook werkzaam in KOGA.

Het was al snel duidelijk voor mij wat ik wilde studeren. Wel wilde ik dat tikkeltje meer: niet alleen toespitsen op kinderen maar ook hun context, omgeving. Dit zijn immers erg belangrijke factoren in de ontwikkeling en opvoeding van een kind.
Daarom koos ik voor Orthopedagogie, met daarop volgend de specificatie: contextuele gezinsbegeleiding.
Ik stond 9 jaar in het werkveld als gezinsbegeleidster in de bijzondere jeugdzorg. Ik deed ook werk in de leefgroep zodat ik de voeling met de kinderen niet verloor.
Bij Koga draai ik al sinds het begin mee, voor en achter de schermen.

Als pedagogisch verantwoordelijke wil ik graag de nadruk leggen op de zorg voor kinderen én voor de ouders. Samen op pad om een mooie ontwikkelingsweg te bewandelen. De obstakels samen te gaan bekijken en te overwinnen.
Mijn taak bestaat eruit de kinderen goed te observeren en samen met ons team en ouders hierop in te spelen.

Ook verzorg ik huisbezoeken bij nieuwe ouders of ouders die (opvoedings)vragen hebben.

Ik hoop samen met het team een inspiratie te kunnen zijn voor u en uw gezin in het opvoedingsproces.