Koga

Koga Zuid

FAQ

CONTACT

Doelgroep

Het zelfstandig kinderdagverblijf KOGA biedt groepsopvang (voor- en naschoolse opvang) in een verticale groep met een maximum gelijktijdige capaciteit van 19 kinderen.

De diversiteit van de groep is een zéér belangrijk aandachtspunt. Kleine kinderen leren van grote en grote kinderen van van de kleinsten.

Je kan bij ons terecht voor pasgeborenen (0 tot 2 maand), Baby’s (3 tot 12 maand), Peuters (13 tot 36 maand) en 2,5 tot 12-jarigen.

Ook kinderen met specifieke zorgbehoefte zijn welkom. Zieke kinderen, kinderen met een beperking (handicap), kinderen met een ontwikkelingsachterstand, kindjes met ademhaling-/hartritmemonitor, andere …

Een sociaal tarief mogelijk voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar. Het tarief via IKG (InKomens Gerelateerde ouderbijdrage) houdt rekening met het gezinsinkomen en gezinssamenstelling. De prijs varieert ongeveer tussen €1,50 en €25.

Door de samenwerking met de lokale scholen zijn middagslapers welkom. Wel geven we hier voorrang aan de kinderen die ook hun voorschoolse opvang in KOGA genoten.